Wenkbrauwen & Wimpers

Ga je op vakantie, naar een feest of zomaar omdat je graag mooie ogen wilt hebben? Bij ons bent u terrecht voor het epileren en verven van uw wenkbrauwen, verlengen van uw wimpers. Met de ervaring van onze schoonheidsspecialisten kunt u samen de juiste vorm en kleur kiezen voor uw wenbrauwen. Na een bezoekje bij ons zult u gezien worden met super mooie ogen!


Epileren wenkbrauwen € 7,-
Verven wenkbrauwen € 10,-

Wimperverlenging
Op de eigen wimperhaar een extension, een verlengende wimperhaar, aangebracht.
Samen met u bespreekt onze medewerkster de lengte, dikte en krul worden in overleg afgesproken. De extensions houden gemiddeld 4 tot 6 weken, afhankelijk van de groeicyclus van de eigen wimperhaar. Voorlopig heb je dus geen mascara meer nodig!

Haarplukjes (nieuwe set) € 35,-
Hierbij worden een set van 3 haartjes geplakt per wimper. Deze methode is veel sneller dan de one by one techniek.

One by one (nieuwe set) € 85,- VOOR: € 70,-
Hierbij worden op elke wimper een wimperhaartje geplakt. Het voordeel van deze techniek is dat het heel natuurlijk uit zal zien.
Opvullen (na 2 weken) € 30,-
Opvullen (na 3 weken) € 40,-
Opvullen (na 4 weken) € 50,-


3D extensions € 130,- VOOR: € 95,-
Het verschil tussen one by one en 3D wimperextensions is de volume. Bij 3D wimperextensions zijn de haartjes dunner en lichter, waardoor er meerdere wimperextensions op 1 natuurlijke wimper geplaatst kunnen worden, voor een mooi vol en waaier effect. Zonder de natuurlijke wimper te verzwaren. Een uitkomst voor mensen met weinig eigen wimpers om toch een natuulijk vol effect te creëren. Voor degene die een super vol effect wensen is deze methode ideaal.

Verwijderen extensions € 15,-