Massage

Bij Beautycentrum Hong Kong kunt u terecht voor verschillende massagevormen, die allemaal een bijdrage leveren aan totale ontspanning en rust. Eén keer per week een massage zorgt voor een goede balans tussen lichaam en geest. Chinese massages kunnen preventief ingezet worden voor algemene gezondheidszorg zoals moeilijk te lokaliseren pijnen, depressies en het vertragen van het verouderingsproces etc. De behandeling kan zowel met als zonder olie worden toegepast.

Hieronder een overzicht van de bij ons meest voorkomende massagevormen:

Lichaamsmassage (€50,- p/uur, €30,- p/half uur)

DubbeleMassageKamer
Voor het verlichten van pijnen en pijntjes kunt u bij ons terecht voor speciaal daarop gerichte massages. Wilt u echter uzelf verwennen? Dan bent u ook van harte welkom! U krijgt dan afhankelijk van de lengte van de massage een samenstelling van bovengenoemde massages. Het is echter aan te raden om een massage van minimaal een uur te boeken, zodat elk onderdeel van uw lichaam voldoende de aandacht krijgt.

Hotstonemassage (€60,- p/uur, €40,- p/half uur)


Uniek, in ons Beautycentrum kunt u terecht voor deze “nieuwe” vorm van massage voor Europa terwijl het principe akl eeuwen oud is. De stenen worden uit de rivierbedding gehaald en ingezegend met de vier windrichtingen. Door onszelf zijn ze met positieve gedachten gereinigd en geolied met esoterische oliën. De stenen worden warm gehouden in heet water met ook daarin esoterische olie. Hotstonemassage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie vanuit de gedachtegang “Geest, Ziel en Lichaam zijn één”. De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking. De thermotherapie kan bestaan uit hete, warme en koude stenen, afhankelijk van uw wens.

Rugmassage met de voeten oftewel Footstepping (€60- p/uur, €40,- p/half uur)

De masseuse gaat niet even op uw rug staan, maar leunt met haar lichaam op een rek terwijl haar voeten over uw rug ” rollen”, dit wordt gedaan om spieren te behandelen die erg vast zitten. Een heel aparte ervaring.

Hoofdmassage (€50,- p/uur, €30,- p/half uur)

hoofdmassage
Spanningen kunnen ervoor zorgen dat er minder bloed naar Uw hoofd stroomt, wat kan leiden tot hoofdpijn, vermoeide ogen, concentratie verlies en zelfs depressiviteit. Een hoofdmassage kan deze klachten verminderen. Het vermindert spanningen en stress, zodat U er echt van opkikkert. Een regelmatige hoofdmassage doet bovendien wonderen voor uw haar, omdat de spanningen op uw hoofdhuid afnemen. En het versnelt ook nog eens de haargroei, omdat de haarzakjes worden gestimuleerd.

Nekmassage (€50,- p/uur, €30,- p/half uur)


Vooral diegenen die lang in een bepaalde houding werken hebben vaak last van stijve nekspieren. Een nekmassage maakt uw nek weer soepel, waardoor de verbinding van uw hoofd en de rest van uw lichaam weer soepel aanvoelt.

Voetmassage na een voetbad (€50,- p/uur, €30,- p/half uur)


Velen merken het niet of staan er niet bij stil. Maar onze voeten dragen ons lichaam vaak de hele dag. Het is dan ook heel goed om uw voeten te verwennen met een welverdiende massage. U kunt bij ons terecht voor een intensieve opfrisbeurt van uw voeten en onderbenen. Uw voeten worden geweekt in een warm bad met Chinese kruiden. Hierna worden uw voeten gemasseerd, gereinigd en voorzien van een voedende crème. U zult verbaast zijn maar u loopt weer alsof uw voeten nieuw zijn.

Gezichtsmassage (€50,- p/uur, €30,- p/half uur)

Om uw gezicht er nog jonger en frisser uit te laten zien maar zeker ook om uw gezicht te ontspannen, kunt u bij ons terecht voor een massage van uw voorhoofd, oogkassen, oren, kaken etc. of zoals een bezoeker het aangaf, “Beautycentrum Hong Kong puts a smile on your relaxed face”!

Massage voor koppels (duomassage) (€100,- p/koppel/uur)

Speciaal voor koppels (of twee vrienden of vriendinnen) hebben wij in onze salon een kamer ingericht om beide in één ruimte te masseren, wel zo gezellig. Let wel, om telleurstelling te voorkomen is het aan te raden om deze ruimte vooraf te reserveren.