Manicure en Pedicure

Beautycentrum Hong Kong biedt een uitgebreid pakket aan lichaams-en gezichtsverzorging. Uiteraard vallen manicure en pedicure ook onder onze diensten.

Manicure

Reguliere manicure € 15,-
Dit is een behandeling van de handen en specifiek van uw nagels. Dode overtollige huidcellen rondom de nagels worden professioneel verwijderd. De nagelriem wordt bevochtigd met nagelriemolie dan wordt de nagelriem naar achter geduwd waarna de nagels in een mooie vorm worden geknipt en gevijld. Eventueel kunnen deze gelakt of verlengd worden. U kunt daarvoor een keuze maken uit ons assortiment aan nagelproducten.

French manicure (met wit randje) € 20,-

Na een standaard manicure worden de nagels gelakt met een pastelkleur, terwijl de voorkant wordt voorzien van een wit randje.

Manicure + scrub € 25,-

Naast een reguliere manicure krijgen de handen ook een heerlijke scrub behandeling. Deze scrub wordt gedaan met zeezout, special kruiden en energetische olieën. Scrubben zorgt er dus voor dat je huid straalt, en dat het zachter en gladder aanvoelt.

De luxe manicure (+ hand masker) € 29,-

Dit is de ultieme verzorging en verwenning voor uw handen! Na een reguliere manicure en een heerlijke scrub met zeezout, kruiden en energetische olieën, worden de handen ook nog extra verwend met een verzorgende en verkoelende handmasker.

Ook kunt u ook bij ons terecht voor het professioneel verwijderen van uw oude nagellak en het (opnieuw) lakken van uw nagels. Afhankelijk van het gekozen product kan de prijs verschillen. Kom gerust langs voor een vrijblijvende offerte.

 

Pedicure

 

PEDICURE

Met onze moderne pedicure stoelen en onze pedicure specialisten kunt u bij ons terecht voor de beste behandeling en verzorging van uw voeten. Wij bieden verschillende pakketten voor uw voetverzorging.

Standaard (reguliere) pedicure € 25,-
Dit is een behandeling van uw voeten. Na een kort voetbad worden uw voeten grondig gereinigd, waarbij eelt in de ondervoet en dode huidcellen rondom de nagels worden verwijderd. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd, en overtollige delen verwijderd.

French pedicure (met wit randje) € 30,-
Na een standaard pedicure worden de teennagels gelakt met een pastelkleur, terwijl de voorkant wordt voorzien van een wit randje.

Pedicure + 15min voetsmassage € 38,-
Naast een reguliere pedicure krijgen de voeten ook een heerlijke 15 minuten voetsmassage.

Pedicure + 15min (voetscrub+voetsmassage)€ 40,-
Naast een reguliere pedicure krijgen de voeten ook een heerlijke scrub behandeling. De scrub wordt gedaan met zeezout, special kruiden en energetische olieën en voetsmassage.

Pedicure + Delud 30 minuten (voetscrub+masker+massage)€ 55,-
Dit is de ultieme verzorging en verwenning voor de voeten! Na een reguliere pedicure en een heerlijke scrub met zeezout, kruiden en energetische olieën, worden de voeten ook nog extra verwend met een verzorgende en verkoelende voetmasker.

Kalknagel- en schimmel tenen/voeten behandeling € 45,- per keer of € 6,- per nagel

Bij schimmelnagels vertoont de nagelplaat verkleuringen zoals witte tot gele/bruinachtige strepen. De lengtegroei van de nagel is geremd en het gevolg hiervan is dat de dikte van de nagel toeneemt. Eigenlijk is een regelmatig bezoek aan de pedicure een ‘must’ wanneer u wilt voorkomen dat een schimmelinfectie zo uit de hand loopt dat niet alleen uw huid maar ook uw nagels aangetast raken. De pedicure kan dikke en soms pijnlijke nagels dunner maken, wat de genezing bevordert. De pedicure inspecteert uw voeten en geeft adviezen om de voeten en voethuid in optimale conditie te houden. Voorkomen is beter dan genezen en dat gaat zeker op voor schimmelinfectie. Met speciale kruiden worden de schimmelvoete geweekt, alvorens de behandeling begint.

Na de eerste behandeling kan het zijn dat u in eerste instantie een beetje teleurgesteld bent. U ziet weinig resultaat. Dit komt doordat er tijd nodig is, voordat de aangetaste gele delen van de nagel helemaal uitgegroeid zijn. Vooral de nagels van de grote teen groeien slechts enkele millimeters per maand. Na een paar behandelingen groeit er echter weer een gezonde nagel die u geen last of pijn meer bezorgt.