Lichaamsreiniging

Hamam of watermassage (€65,- per uur of €45,- per half uur)

Een van oorsprong Turks reinigingsritueel met voorafgaand aan het schrobben een stoombad. U ondergaat een schrob ritueel met een speciale schrobhandschoen van zijde. Na het opgieten met warm water volgt een Hamam massage met een traditionele zeepzak. De speciale olijvenzeep die in de zeepzak zit, geeft in combinatie met water en lucht een grote hoeveelheid zeepbellen af. De masseuse knijpt de zeepzak boven uw lichaam uit, waardoor een verneveling van zeep ontstaat. Een deken van zeep bedekt uw lichaam en hiermee wordt uw lichaam met de handen ingezeept. Door middel van deze heerlijke massage raakt uw lichaam diep ontspannen.

 

Bodyreiniging of moddermassage (€65,- per uur of €45,- per half uur)

U ligt dan op een douchetafel. Allereerst wordt uw lichaam bedekt en gereinigd met een special modder. Vervolgens wordt uw lichaam geschrobd met zout en kruiden. Na het afspoelen van het zout en de kruiden wordt uw lichaam rustig gemasseerd met een voedende melkcrème. Hierna wordt het geheel weer afgewassen, waarna het zelfde ritueel wordt herhaald aan de andere zijde van uw lichaam.

Fruitzuurpeeling massage (€65,- per uur of €45,- per half uur)

Met behulp van fruitzuren uit vers geperste sappen wordt uw huid zodanig gereinigd dat fijne rimpels vervagen, doordat het huid gladder wordt. Uw lichaam wordt aan weerszijden geschrobd en gereinigd met fruitzuren, waarna het hele lichaam met een voedende melkcreme wordt afgewerkt.

Kruiden voetbad met voetmassage

Velen merken het niet en staan er niet bij stil. Maar onze voeten dragen ons lichaam dagelijks. Het is dan ook niet vreemd als we onze voeten verwennen met een welverdiende massage. U kunt bij ons terecht voor een intensieve opfrisbeurt van uw voeten en benen. Uw voeten wor

den geweekt in een warm bad met Chinese kruiden. Hierna worden uw voeten gemasseerd, gereinigd en voorzien van een voedende crème.